GetRoman Review 2022: Çfarë të dini

GetRoman Review 2022: Çfarë të dini

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë.

Roman, që operon përmes faqes së saj të internetit getRoman.com, është një kompani e telekomunikacionit që ofron ilaçe dhe trajtim për mosfunksionim ngrerë (ED), humbje të flokëve dhe derdhje të parakohshme.

Lidhje të shpejta

 • Për një vlerësim: Klinika Shëndetësore Dixhitale Romake
 • Për rritjen e testosteronit: Mbështetja e testosteronit
 • për derdhjen e parakohshme : Roman Swipes
 • Për mosfunksionim ngrerë: Medikamente ED
 • Për tullacin e modelit mashkullor: Medikamente për humbjen e flokëve

Ky artikull diskuton se çfarë është Roman, Its Its shërbime, dhe si krahasohet me HI -të, një shërbim i ngjashëm.

Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në kërkime dhe të sakta në kohën e botimit.

Lajmet Mjekësore Sot ndjek një proces të rreptë të zgjedhjes dhe verifikimit të produkteve. Mësoni më shumë këtu.

isfarë është GetRoman? > Mosfunksionim ed

 • Modeli i Mashkullit Humbja e Flokëve
 • Ejakulimi i parakohshëm
 • dhe dorëzimi falas për të gjitha recetat.

  Individët mund të anulojnë në çdo kohë dhe të rimbushin recetat me dërgesa automatike në baza mujore ose tremujore.

  Për kë është GetRoman?

  Roman ofron një konsultë falas në internet dhe emërime të pakufizuara vijuese pa asnjë kosto. Kjo mund të përfitojë nga njerëzit pa sigurim mjekësor, njerëz me sigurim që ofrojnë mbulim të kufizuar, ose ata që duan të kursejnë para.

  Mund të jetë gjithashtu e dobishme për ata që kërkojnë një mënyrë më të përshtatshme për të marrë trajtim mjekësor nga shtëpia e tyre. Përdoruesit plotësojnë një pyetësor online me informacione për stilin e jetës së tyre, historinë mjekësore dhe shqetësimet e shëndetit.

  Si të filloni

  Pasi të regjistrohet, një profesionist i kujdesit shëndetësor do të vlerësojë simptomat e një personi për të gjetur opsionin më të mirë të trajtimit brenda 24 orëve. Nëse kërkojnë më shumë detaje, ata gjithashtu mund të caktojnë një kohë për një vizitë virtuale për të mbledhur informacion shtesë.

  Kompania ofron abonime mujore ose tremujore për trajtime. Njerëzit gjithashtu mund të kalojnë në dërgesat në kërkesë pas dërgesës së tyre të parë.

  Rrjeti i farmacisë RO plotëson ilaçet e recetave dhe i dërgon ato falas brenda 2 ditësh. Kompania paketon të gjitha porositë në mënyrë diskrete për të siguruar intimitetin.

  GetRoman Products and Services

  Këtu është një vështrim më i afërt i disa prej produkteve dhe shërbimeve që ofron GetRoman.

  Për një vlerësim: Klinika e Shëndetit Dixhital Romak

  Klinika Dixhitale e Shëndetit Roman ofron një vlerësim falas në internet nga një profesionist i kujdesit shëndetësor i cili vlerëson simptomat e një personi dhe historinë mjekësore për të përcaktuar kursin më të mirë të trajtimit .

  Roman ofron trajtime për fusha të ndryshme të shëndetit, duke përfshirë:

  • Shëndetin seksual
  • Menaxhimi i peshës
  • Shëndeti i flokëve dhe trupit të trupit.
  • Shëndeti i përditshëm
  • Shëndeti mendor
  • Kujdesi për lëkurën

  Pricemimi: Falas

  Vlerësimet në internet Përfshini vizita të pakufizuara vijuese për kujdesin e vazhdueshëm.

  Dyqani tani

  për rritjen e testosteronit: Mbështetja e testosteronit

  Kjo shtesë është formuluar për të mbështetur nivele të shëndetshme të testosteronit dhe përmban një përzierje të vitaminave, mineraleve dhe përbërësve bimor, duke përfshirë:

  • ashwagandha
  • zinc
  • magnesium
  • vitamin D3
  • maca
  • copper

  Kostoja: 35 dollarë në muaj ose 87 dollarë për tremujor, i cili përfshin një furnizim 3-mujor

  Roman prodhon këtë shtesë në një strukturë të çertifikuar nga palët e treta që i përmbahet të mirës aktuale Praktikat e prodhimit të krijuara nga Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA) për të siguruar sigurinë.

  Dyqani tani

  për derdhje të parakohshme: Rrëshqitjet romake

  Rrëshqitjet Romake është një produkt OTC i bërë me 4% benzokainë, i cili mund të ulë intensitetin e stimulimit seksual për të zgjatur seksin.

  Kostoja: isshtë 27 dollarë me një plan mujor ose 22 dollarë në muaj me një plan tremujor. Secila paketë siguron një furnizim mujor me tetë fshin me një përdorim të vetëm.

  Për ta përdorur, aplikoni fshirjen në pjesën më të ndjeshme të penisit dhe lejoni që ajo të thahet për të paktën 5 minuta. Dyqani

  tani

  për mosfunksionim ngrerë: medikamente ED

  doza doza tipike: 50 miligramë (mg) Mjekët mund të rekomandojnë : 25–100 mg Doza tipike: 50 miligramë (mg) Mjekët mund të rekomandojnë: 25–100 mg 2.5 mg, 5 mg, 10 mg dhe 20 mg 2.5 mg, 5 mg, 10 mg, dhe 20 mg
  kostoja 6-10 $ për dozë 70 $ për dozë 11–44 $ për dozë 17–69 $ për dozë

  pas vlerësimit të një personi të një personi Historia mjekësore dhe simptomat, profesionistët e kujdesit shëndetësor romak mund të rekomandojnë një trajtim me recetë për ED.

  Një person mund të përdorë edhe ilaçe që lehtësojnë simptomat e ED, të tilla si citrat sildenafil dhe tadalafil, për të trajtuar derdhjen e parakohshme.

  sildenafil është versioni i përgjithshëm i viagra. Të dy ilaçet përmbajnë përbërësin aktiv Sildenafil Citrate. Ky përbërës rrit rrjedhën e gjakut në penis, i cili mund t’i ndihmojë njerëzit të mbajnë një ngritje.

  Individët mund të pësojnë disa efekte anësore nga sildenafil. Këto përfshijnë:

  • stomakun e mërzitur
  • Flushing e fytyrës
  • Kongjestioni i hundës
  • Dhimbja e shpinës

  sildenafil kërkon një recetë dhe mund të jetë një alternative me kosto efektive për viagra.

  Mësoni më shumë rreth Sildenafil këtu.

  cialis është një frenues fosfodiesteraza 5 (PDE5), që do të thotë se bllokon aktivitetin e PDE5 për të relaksuar enët e gjakut dhe për të parandaluar mosfunksionimin ngrerë.

  Efektet anësore të cialis (tadalafil) mund të përfshijnë:

  • dhimbje koke
  • dispepsi
  • dhimbje mbrapa dhe muskuj
  • Flushing
  • hundë e mbushur me hundë

  Roman ofron versione gjenerike dhe të markës së cialis, të dyja kërkojnë një recetë.

  Profesionistët e licencuar të kompanisë mund të rekomandojnë një person të marrë këtë ilaç një herë në ditë ose sipas nevojës, në varësi të nevojave të tyre personale.

  Mësoni më shumë rreth cialis këtu.

  Dyqani tani

  për tullacinë e modelit mashkullor: Medikamente për humbjen e flokëve

  finasteride minoxidil (mbi-counter)
  doza >

  20 $ në muaj 16 $ në muaj

  finasteride dhe minoxidil janë medikamente që mund të ndihmojnë në trajtimin e humbjes së flokëve. Roman rekomandon që njerëzit të përdorin këto produkte për të paktën 3 muaj për të lejuar që trajtimi të funksionojë.

  finasteride

  finasteride është një ilaç që përdoret për të trajtuar humbjen e flokëve të modelit mashkull duke parandaluar që testosteroni të shndërrohet në dihidrotestosterone.

  Ilaçi vjen në formë tabletash. Individët mund të pësojnë efekte anësore që përfshijnë:

  • Humbja e libido
  • ed
  • çrregullimet e ejakulimit

  Megjithatë , finasteride gjithashtu mund të rrisë rrezikun e kancerit të prostatës së shkallës së lartë.

  finasteride është në dispozicion vetëm me recetë. Një person mund ta marrë atë vetëm ose së bashku me Minoxidil.

  Mësoni për koston e finasteride këtu.

  minoxidil

  minoxidil është një trajtim topik OTC që njerëzit aplikojnë në kokën e kokës për të promovuar rritjen e flokëve dhe për të rritur gjatësinë dhe trashësinë e flokëve.

  Ky është një ilaç topik 5% minoxidil që njerëzit aplikojnë në kokën e kokës. Ky ilaç është një stimulues i rritjes së flokëve që mund të rrisë gjatësinë e flokëve dhe trashësinë. Individët mund të vërejnë efektet e minoxidil pas 8 javësh trajtimi.

  Një person mund të vërejë disa efekte anësore, duke përfshirë:

  • Sceching Scalp ku personi ka aplikuar ilaçet
  • dhimbje koke
  • Ndryshimet në vizion ose vizion të paqartë

  Dyqan tani

  Disa kompani ofrojnë ilaçe për përdorim në një mënyrë që FDA nuk e ka aprovuar. Me fjalë të tjera, se si kompania përshkruan ilaçet nuk është se si rekomandon etiketa. Kjo njihet si përdorim jashtë etiketave. Një person duhet të konsiderojë kontaktin e një mjeku përpara se të marrë ilaçe në këtë mënyrë.

  Si të porosisni

  për të porositur, një person së pari duhet të përfundojë një vlerësim në internet. Një profesionist i licencuar i kujdesit shëndetësor do të rishikojë vlerësimin dhe do të përshkruajë trajtimin nëse është e nevojshme. Ata do të kontaktojnë personin për informacione të mëtejshme nëse kanë ndonjë pyetje në lidhje me vlerësimin.

  Njerëzit do të marrin konsultime falas, të pakufizuara dhe mund të anulojnë recetat e tyre në çdo kohë.

  Roman jep në baza mujore ose tremujore. Njerëzit gjithashtu mund të zgjedhin të marrin trajtim sipas kërkesës pas dërgesës së tyre të parë dhe pauzë ose të anulojnë porositë e tyre deri në 24 orë para dorëzimit të tyre të ardhshëm.

  Kompania ofron transport falas dhe jep produkte direkt në shtëpinë e një personi në paketim të matur.

  Shqyrtimet e klientëve dhe reputacioni i markës

  Në kohën e botimit, Roman mban akreditim me Better Business Bureau (BBB). BBB i jep kompanisë një notë A. Sidoqoftë, recensentët i japin Romanit një vlerësim mesatar prej 1.75 nga 5 yje.

  Shqyrtime pozitive përmendin thjeshtësinë e shërbimit dhe mungesën e sikletit kur diskutoni simptomat me profesionistët mjekësorë.

  Njerëzit që lanë vlerësime negative deklaruan se ekipi i shërbimit të klientit ishte i padobishëm dhe nuk komunikonte vonesa ose probleme me plotësimin e urdhrave. Për më tepër, disa recensentë thonë se kompania ngarkon më shumë sesa konkurrentët e saj.

  Në kohën e botimit, recensentët në TrustPilot i japin Romanit një vlerësim mesatar prej 2.5 nga 5 yje.

  Sidoqoftë, nga tre rishikimet në faqen e internetit, vetëm dy kanë të bëjnë me produktet romake. Autorët e këtyre rishikimeve shprehen se marka ngarkon më shumë për të njëjtin ilaç pa recetë si një nga konkurrentët e tij dhe rrit çmimet papritmas pa paralajmërim.

  Roman vs Hims

  Disa farmaci në internet dhe kompani të telekomunikacionit ofrojnë shërbime të ngjashme për Roman, përfshirë HIMS.

  Tabela e mëposhtme përshkruan ngjashmëritë dhe ndryshimet midis dy kompanive.

  < Kujdesi vijues

  Konsultimi Online Konsultimi falas online Konsultimi falas në internet
  Ndjekje falas të pakufizuara mbështetje të vazhdueshme për të diskutuar emërimet dhe ilaçet
  Viagra gjenerike dhe të markës së markës Viagra sildenafil dhe viagra e përgjithshme dhe e markës, duke filluar nga 2 $ për dozë sildenafil dhe viagra, duke filluar nga 4 $ për dozë
  Tjetër Trajtimi i ED cialis gjenerike dhe e markës, duke filluar nga 8 $ për dozë gjenerike dhe të markës cialis dhe stendra, duke filluar nga 240 dollarë në muaj
  Trajtimi i humbjes harmoniqhealth.com së flokëve tableta finasteride dhe minoxidil aktual, duke filluar nga 16 dollarë në muaj finasteride aktuale, tableta finasteride dhe minoxidil aktual, duke filluar nga 15 dollarë në varësi të mbulimit të sigurimit të personit
  Trajtimi i parakohshëm i ejakulimit Roman Swipes, duke filluar nga 22 dollarë në muaj, dhe s ertraline me 24 dollarë në muaj hims kulm vonesë me vonesë, duke filluar nga 29 dollarë çdo 2 muaj, dhe sertraline dhe paroxetine (çmimi nuk është i disponueshëm)
  Dorëzimi Dorëzimi falas në paketim të matur Dorëzimi falas në paketim të matur

  Roman kundër konkurrentëve të tjerë

  Këtu është një vështrim më i afërt se si Roman krahason me disa nga konkurrentët e tij kryesorë: